Transport Pirc

O nas

Smo rastoče privatno podjetje z vizijo, tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju mednarodnih prevozov.

Podjetje T-Pirc d.o.o. Nebčeva 104, Lavrica 1291 Škofljica, je bilo ustanovljeno leta 1992. Ustanovitelj in lastnik je Pirc Miro. V letu 2009 podjetje zaposluje 15 delavcev.

V sedemnajstih letih smo pridobili bogate izkušnje. Danes lahko našim strankam nudimo kvaliteten in hiter servis na področju mednarodnega transporta in logistike. Ponujamo Vam sodobna vozila z zanesljivimi vozniki. Vozila so stara v povprečju 3 leta in opremljena s sodobnim navigacijskim sistemom, to pa pomeni da je verjetnost okvar majhna in bo vaše blago ob dogovorjenem času na dogovorjenem mestu.

V letu 2008 smo odprli novo poslovalnico na Drenovem Griču. Tu imamo tudi lastno skladišče, kjer zbiramo pošiljke za razne kupce in destinacije. Razpolagamo z cca 600 m2 pokritih skladiščnih površin in cca 2000 m2 odkritih skladiščnih površin namenjenih blagu, ki ni pod carinskim nadzorom. Na tej lokaciji imamo tudi hišo v kateri oddajamo sobe za delavce in lokal v katerem se lahko okrepčate.

Blago prevažamo z lastnimi vozili. Naš vozni park trenutno obsega 14 raznolikih vozil in sicer od vlačilcev in priklopnikov, do manjših kamionov, ki so namenjeni za prevoz manjših in hitrih pošiljk. Za manjše pošiljke, do katerih je dostop s tovornim vozilom nemogoč pa imamo kombi nosilnosti 1400 kg.

V naši organizaciji dela tudi veliko stalnih kooperantov, katere skrbno izbiramo in spremljamo njihovo delo.

Cilj našega podjetja je kakovostna organizacija in izvedba transporta ter neprestano odzivanje na potrebe naših strank z vozili, ki ustrezajo najstrožjim ekološkim kriterijem.